Over Kwinfra

Kwinfra BV is een regionaal en provinciaal opererend civiel- en milieutechnisch adviesbureau gevestigd in Alkmaar

Het civieltechnisch adviesbureau Kwinfra BV is op 1 april 2001 opgericht door vier man vanuit de behoefte mee te denken in complexe infrastructuurprojecten. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau. Grote kracht is het snel uitwerken van ideeën voor grond-, weg- en waterbouwwerken.

Kwinfra Milieu is in 2005 ontstaan in Wormer en houdt zich bezig met bodemonderzoek, begeleiding van bodemsaneringen en het geven van milieuadvies. Met de wortels in de Zaanstreek heeft Kwinfra Milieu een zeer uitgebreid archief en kennis van deze regio opgebouwd. In de loop van de jaren breidden de werkzaamheden van Kwinfra Milieu zich vanuit de Zaanstreek, inmiddels gevestigd in Wormerveer, uit richting de regio’s Purmerend en Alkmaar.

Vanwege de uitbreiding richting de regio Alkmaar en de nauwe samenwerking met het Civieltechnisch adviesbureau Kwinfra BV zijn de twee adviesbureaus begin 2011 gefuseerd tot adviesbureau Kwinfra BV. Begin 2011 is de afdeling Milieu dan ook verhuisd naar een tijdelijk onderkomen in Alkmaar, om in maart 2012 definitief in te trekken bij de civieltechnische afdeling aan de Helderseweg in Alkmaar.

Kwinfra is aangesloten bij de Vereniging van Milieu Adviesbureaus (VVMA).

logo vereniging van Milieuadviesbureus VVMA
kwinfra partijkeuringen

Kwinfra BV bestaat momenteel uit twee afdelingen:

De civieltechnische afdeling is specialist op het gebied van advisering, ontwerp en projectbegeleiding van civiel- en cultuurtechnische trajecten.

De afdeling milieu is specialist in het doen van (water)bodemonderzoek, grondwateronderzoek, asbestonderzoek, asfaltonderzoek, partijkeuringen en het begeleiden van saneringen.

De ecologen van Kwinfra voeren ecologisch onderzoek uit, zoals quickscans en vleermuisonderzoek. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het beschermen van bijzondere en kwetsbare flora en fauna in Nederland.

Door het combineren van de kennis van beide afdelingen speelt Kwinfra BV in op de wensen van de opdrachtgever voor een gedegen en op maat gesneden advies.

Kwaliteit en efficiëntie zijn belangrijke uitgangspunten voor Kwinfra BV. Om dit aantoonbaar te maken is een kwaliteitssysteem opgesteld dat voldoet aan de NEN- EN – ISO 9001, BRL SIKB 1000, BRL SIKB 2000 en BRL SIKB 6000. Kwinfra BV is door Normec Certifications voor de ISO 9001 en verschillende protocollen uit de genoemde BRL’s gecertificeerd. Meer hierover is te lezen onder het kopje certificering.

Vestigingen Kwinfra Civiel- & Milieutechnisch Adviesbureau

Vestiging Alkmaar
Smaragdweg 3
Alkmaar
072 - 505 7500info@kwinfra.nl
Vestiging Amsterdam
Nieuw-Zeelandweg 3
Amsterdam
072 – 505 7500info@kwinfra.nl
Vestiging Heerenveen
Jupiter 8
Heerenveen
072 – 505 7500info@kwinfra.nl
Vestiging Almere
Bolderweg 16
Almere
072 – 505 7500info@kwinfra.nl

Contactgegevens Kwinfra

bezoekadres:
Smaragdweg 3, 1812 RJ, Alkmaar
correspondentieadres:
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
Afdeling Milieu:
Afdeling Civiel & Geodesie

Contactformulier

Contactformulier Kwinfra

Kwinfra Milieu- & Civieltechnisch Adviesbureau is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Kwinfra Milieu- & Civieltechnisch Adviesbureau | Alle rechten voorbehouden | Privacy Beleid